> Veslački portal

> Hrvatski veslački savezKontakt

Hrvatski veslački savez |
Croatian rowing federation

Trg Krešimira Ćosića 11,
10000 Zagreb

Telefon/telefax:
+385 1 30 12 350 

E-mail: hvs@inet.hr

 

HVK Vukovar najbolja sportska ekipa Grada Vukovara i Županije Vukovarsko - srijemske, a Ivana Krkljuš najbolja sportašica Vukovara

5. veljače 2013. Autor: Goran Šestan|

Hrvatski veslački klub Vukovar najbolji sportski kolektiv u županiji

Županijski savez športova i Sportska redakcija VTV-a organizirali su u Otoku svečanost dodjele nagrada najboljim sportašima i sportskim kolektivima Vukovarsko-srijemske županije za 2012. godinu.

Svečanosti su  nazočili mnogobrojni sportaši, sportski radnici ,predstavnici županije Vukovarsko- srijemske.

HVK Vukovar dodijeljena je Plaketa za postignute rezultate, dok je najboljom sportašicom proglašena  veslačica Ivana Krkljuš koja je prijašnjih godina nosila titulu najperspektivnije sportašice u županiji. Ovom prigodom uručen joj je pehar i novčana nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna.

- Ovo priznanje i nagrada obvezuje me na još veće zalaganje, te u 2013. godini očekujem još bolje rezultate, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni – izjavila je Ivana.

Osvrt na proglašenje sportaša možete čitati u Glasu Slavonije.

Hrvatski veslački klub Vukovar najbolja sportska ekipa grada Vukovara

U subotu, 26.siječnja 2013 godine u Hrvatskom domu Vukovar u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Vukovara dodijeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim sportašicama, sportašima i sportskim kolektivima u 2012. godini.

Najboljom ekipom proglašen je Hrvatski veslački klub Vukovar, a veslačica Ivana Krkljuš proglašena je najboljom sportašicom.

Godina velike klupske obljetnice, 100 godina postojanja, bila je i godina najvećih rezultata kluba: dvije posade sudjelovale su na Europskom i Svjetskom prvenstvu s vrlo dobrim plasmanom, a s državnog prvenstva u klub su stigle dvije zlatne, dvije srebrne i jedna brončana medalja. Obilje odličja s međunarodnih i domaćih regata, u kojima je u najvećoj mjeri sudjelovala Ivana, potvrda su zasluženosti priznanja.

Ovo priznanje zasluga je teškog, upornog, stručnog i nesebičnog rada svih veslača, trenera i sportskih djelatnika kluba, no ipak moramo istaknuti neke od imena veslača(ica): Ivana Krkljuš, Mato Brandt, Luka Kolar, Kristijan Matej Ivanković, Harald Brandt, Mihael Kolar, Marina Sotinac, Sanja Grnja Karaula, Marijana Bataković, Anamarija Kampel te  treneri Damir Barišić i Krešimir Džalto.

Predsjednik Zajednice udruge grada Vukovara, Ivan Polhert, u uvodnom je govoru istaknuo veliku uspješnost sportskih kolektiva u prošloj godini, a gradonačelnik Vukovara, Željko Sabo, dodao je kako se ulaganje u sport i mladež ponovno pokazalo više nego opravdanim.

Svečanu dodjelu nagrada i priznanja umjetničkim programom uljepšale su Mažoretkinje grada Vukovara  i udruga Urbani ritam iz Vukovara.


 

Podijeli na Facebook

 

OSTALE VIJESTI

Dva rekordna rezultata na 8000 metara


Damir Martin drugi, iza njega olimpijski prvak i doprvak iz Londona


Hrvatskom veslačkom savezu Državna nagrada F. Bučar!


Četverac na pariće među top-kandidatima za Fisinu momčad godine


Hrvatski osmerac četvrti među 15 posada


Kaštelani slavili ispred domaćina, Damir Martin nije veslao već sponzorirao


Mladost treći put zaredom državni prvak, Trešnjevka (ipak) druga


Damir Martin ostao nepobjediv u skifu, Sinkovići u „dublu“


Četverac na pariće opet na svjetskom tronu!


Otvoren Veslački centar Rama-Šćit, raj za pripreme sportaša


Borba za medalje ostala neostvaren san naših uzdanica