> Veslački portal

> Hrvatski veslački savezKontakt

Hrvatski veslački savez |
Croatian rowing federation

Trg Krešimira Ćosića 11,
10000 Zagreb

Telefon/telefax:
+385 1 30 12 350 

E-mail: hvs@inet.hr

  

VESLAČKI KLUB PAG ZADESILA NESREĆA

Molba za pomoć veslačkim prijateljima

11. srpnja 2016. Autor: VK Pag

Kao što ste već vjerujem saznali prije dva dana smo imali veliku nezgodu u klubu. Naime, u starom magazinu soli gdje odlažemo čamce pukla je greda, pala i totalno uništila sve plovne čamce kluba. Par fotografija dajemo na uvid. 
Svi čamci su klubu donirani od strane veslačkih klubova iz Šibenika i Tisnog te tvrtki iz cijele Hrvatske koje su prepoznale entuzijazam i potencijal paških veslača. Klub bez čamaca jednostavno ne može funkcionirati tako da smo sada u akciji prikupljanja sredstava za kupnju novih čamaca.
 
Koristimo ovu prigodu da zahvalimo svima koji su do danas podržali naš klub te svojim donacijama omogućili da postojimo i napredujemo. Stara i derutna kuglana je uređena u reprezentativan prostor kluba i mjesto sportskog okupljanja u Gradu Pagu isključivo radom članova kluba i donacijama nekoliko tvrtki iz Zagreba. Čamce  i vesla su nam uz navedene klubove iz Šibenika i Tisnog donirale tvrtke iz Dubrovnika, Zadra, Slavonskog Broda i Zagreba. Za dnevno funkcioniranje kluba pojedini roditelji naših mladih veslača donirali su sredstva isto kao i Solana Pag, Ljekarne Butković i Komunalno društvo Pag. Kao i ostale udruge u Gradu Pagu određena sredstva su nam predviđena i iz gradskog proračuna na čemu se zahvaljujemo svim gradskim vijećnicima na podršci. 

Prije dvije godine smo osnovali klub, marljivo i predano radili, ostvarili izvrsne rezultate za ovaj kratak period postojanja, upisali preko 50 djece do 18 godina te sada imamo potencijalnih 17 veslačica i veslača koje planiramo odvesti u listopadu na prvenstvo Hrvatske u Zagreb kako bi branili boje našeg Kluba i Grada. Ni ova nas velika nedaća neće poljuljati i oduzeti nam sportski duh i vjeru u našu djecu. Niti jedan pojedinac u klubu ne zaslužuje da mu se rad i snovi sruše zato što se srušila greda i sve polomila. Mi odustati nećemo!

Ovim putem molimo za pomoć sve koji to mogu i žele, veslačke klubove, pojedince, tvrtke i poduzetnike (naročito paške) da nam pomognu u nabavci novih čamaca za našu veslačku djecu. Ono što nam je neophodno su najmanje 2 skifa i 2 dubla, školska ili niže kategorije vrijednosti. Velike i skupe čamce ne trebamo, veslački pogon mlađih kategorija nam je prioritet i obveza. Objavljujemo i broj računa kluba na koji primamo donacije IBAN: HR3924020061100722249. 

Hvala svima unaprijed!

Uprava Veslačkog kluba Pag
 

Podijeli na Facebook

 

OSTALE VIJESTI

Svjetski kup - Poznan
Svjetski kup - Luzern
Europsko seniorsko prvenstvo
Svjetski kup - Varese
Croatia open - drugi dan
Croatia open - prvi dan
Proljetna daljinska na Jarunu
Otvoreno prvenstvo Hrvatske na ergometrima