> Veslački portal

> Hrvatski veslački savezKontakt

Hrvatski veslački savez |
Croatian rowing federation

Trg Krešimira Ćosića 11,
10000 Zagreb

Telefon/telefax:
+385 1 30 12 350 

E-mail: hvs@inet.hr

  

TRENERSKA STRUKA OKUPILA SE U ZADRU

Analiza ovogodišnjih nastupa i planovi za sljedeću sezonu

30. listopad 2014. Autor: Petar Milin

U organizaciji Hrvatskog veslačkog saveza, a sukladno Planu aktivnosti hrvatske veslačke izborne vrste i traženje Izbornika održan je, u prostorijama Veslačkog kluba Jadran u Zadru, sastanak trenera klubova.

Uz izbornika Srećka Šuka odazvalo se dvadesetak trenera hrvatskih veslačkih klubova, a među njima i Nikola Bralić, trener braće Sinković, ovogodišnjih svjetskih prvaka u dvojcu na pariće. Kao gost, nazočio je i slovenski trener Dušan Jurše koji se trenutno nalazi na pripremama sa slovenskim veslačima u Zatonu kod Šibenika.

Teme sastanka bile su: analiza nastupa posada hrvatske veslačke izborne vrste na ovogodišnjim natjecanjima, zatim prezentacija Plana rada i nastupa hrvatske veslačke izborne vrste u sezoni 2014. / 2015. te rasprava o kalendaru natjecanja za narednu sezonu, koja je, kao i obično, izazvala žučnu rasparavu kada se raspravljalo o terminu Hrvatskog veslačkog prvenstva.

Ostale teme obuhvatile su objedinjavanje tehnike veslanja, načina rada, upravljanja i kontrole u procesu treninga, kontrola stanja pripremljenosti, odabir veslača za sudjelovanje u izbornoj vrsti u predstojećoj sezoni.

Sljedeće okupljanje trenera biti će krajem studenoga u Zagrebu gdje će na seminaru gostovati neka od zvučnih imena sa svjetske trenerske scene. 

Podijeli na Facebook

 

OSTALE VIJESTI

SP seniora - Amsterdam


SP juniora - Hamburg

SP seniora do 23 godine - Varese


3. Regata SK Luzern


EP juniora - Hazewinkel
Međunarodna juniorska regata - Munchen
Međunarodna regata - Beograd

HVP 2014. - seniori


Croatia open - 2. dan


Croatia open - 1. dan
Otvoreno prvenstvo Zagreba
1. regata VKMF - Pula

2. regata Kupa Dalmacije - Šibenik


Proljetna daljinska regata na Jarunu