> Veslački portal

> Hrvatski veslački savez


Poziv na sjednicu Vijeća klubova u Zadru, 17. 9. 2016.

 

Poštovani, 

U privitku vam dostavljamo materijale za Izbornu sjednicu Vijeća klubova koja će se održati u subotu, 17. rujna 2016. godine s početkom u 13 sati u Zadru.

Posebno molimo da obratite pozornost na sljedeće:

-          Da su svi članovi Saveza ispunili sve financijske obaveze prema Savezu.

-          Da su svi članovi Saveza  ispunili sve obveze prema nadležnom tijelu državne uprave za registraciju (da li je pravodobno održana izborna sjednica skupštine člana HVS-a i njeno održavanje uredno registrirano, da li su tijela člana HOO-a, a posebno osobe ovlaštene za zastupanje člana HVS-a u tijeku važećeg mandata) te da li su izvršili ili podnijeli zahtjev za registraciju statuta usklađenog sa zakonom o udrugama (NN74/14).

-          Da članovi Saveza pravilno ispune obrazac (punomoć)

Pojam skraćeni naziv člana HVS-a u obrascu odnosi se na naziv člana s kraticom djelatnosti i oblika organiziranja (primjer: V.K. „Krka“, HVK „Gusar“, ..), dok se potpuni naziv člana odnosi na naziv bez uporabe kratice i s oznakom mjesta odredišta (primjer: veslački klub „Krka“ Šibenik, Hrvatski veslački klub „Gusar“ Split, ..)

-          Da se pravilno i potpuno ispunjena Punomoć Verifikacijskoj komisiji mora dostaviti u izvorniku na sjednici Vijeća.

 

> Poziv na izbornu sjednicu Vijeća klubova u Zadru

> Zapisnik sa sjednice Vijeća klubova održane u Zagrebu 9. travnja 2016.

> Obavijest o pristiglim nominacijama za predsjednika Vijeća klubova HVS-a i Predsjednika HVS-a

> Punomoć - obrazac

 

 

Srdačan pozdrav,

 

Zdravko Gajšak

HRVATSKI VESLAČKI SAVEZ

Glavni tajnik - General Secretary